Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John Bauer

En forntida frostnat
bar månen på axlarna
Mossa andades i silverglimret
och älgen drack ur tjärnens
bottenlösa hemlighet




Övriga genrer av Demonia
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-05-18 23:27



Bookmark and Share


  Madjori
Då John Bauer är en av mina absoluta favoriter, kan jag inte annat än bara älska den här målande dikten ...Tack!
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Demonia