Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderleksrapport

Det är natt nu

Snöblandat regn
sa de på Rapport
Jaha, det är väl det då

Jag väntar

Plusgrader och några dagar kvar till nyår
Det är bra
Det var någon som sa det
Kanske var det jag?




Fri vers av Demonia
Läst 668 gånger
Publicerad 2007-05-18 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demonia