Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjlig?

om

du kan
stå ut med

ett aprilväder som jag




har du mig
fast




Fri vers av Havsjungfrun
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-19 00:38



Bookmark and Share


  Rosmarin
Gillar motsättningen där i innehållet - att få fast ett aprilväder!
2007-05-23

    romani princess
hehe bra skrivet
2007-05-19

  Daniela Linder
BRAAAA! klart man kan, det är unikt och bra att vara skiftande. det är sådana människor som fascinerar en!
2007-05-19

    ej medlem längre
Gillar den liknelsen...\'aprilväder som jag\' känner igen mig...bra!
2007-05-19

  Nikolai Jungsin VIP
Jupp hoppas han har the guts
:)
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun