Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtan kan vara så plågsamt njutningsfullt
fyllt av så mycket hopp
av så mycket drömmar

Längtan kan kännas så plågsamt evig

Tiden som kan gå så snabbt
har plötsligt
stannat!!

Varje timme käns som en vecka
Varje dag som en månad
och varje vecka som ett år!

Hur ska man åter få tiden att gå?

Arbetar flitigt, planerar varje vaken stund
ändå kan jag helt plötsligt
finna mig själv
förlorad i en av alla dessa längtans drömmar

 *********




Fri vers av Lillali
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-19 00:07



Bookmark and Share


  aftermath
inget som längtans ljuva härlighet!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali