Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanesak

Genom att söka sig till någon som ville henne väl
hade hon samtidigt gett upp all rätt att vara olycklig.
Det var en ny känsla för henne.

Genom att motta en enormt stor portion kärlek hade
hennes självkänsla tvingats att stiga.
Det kändes konstigt.

Förutom att tron på hennes eget jag hade ökats markant
så var även hennes stormande sociala kompetens uppskattad.
Det var nytt.

Med tanke på hur överväldigande lycklig hon numera var
så hade hon svårt att känna sig riktigt förbannad.
Det var...ovant.




Fri vers av Labra lege
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-19 00:18



Bookmark and Share


  Karvo
Man lär sig så mycket om dig genom att läsa dina texter. Du beskriver känslor så bra! Hoppas det känns ovant OCH bra!
2007-05-25

  Dan Linder
ja slutraden bildar en sluten cirkel...bokmärker!
2007-05-19

  ÅsaLena
Tycker om din text! Slutraderna i varje vers binder ihop fint!
2007-05-19

  Rakel Lorner
Mycket humor i den här men det gör den inte mindre tänkvärd för det. Bra!
2007-05-19

  aftermath
vilken brännande härlig insikt!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege