Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den stora romantikern här


Säg mig..

vart får du all inspiration ifrån?


ju mer
jag försöker


ju mindre
förstår jag





Övriga genrer av Havsjungfrun
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-19 00:36



Bookmark and Share


    nella
en text värd att läsa :)
med självdistans och aningens humor
hyllar du den stora kärleken
.. som självklart finns.. tror jag i alla fall :)
2007-05-25

    Casca
...lyssna...
2007-05-23

  issac.a.m
du har fina tankar,och du har ett immigt moln inom dig..
och du är rik med regn..bara regna...
2007-05-19

  Havsjungfrun
=)..jaa kanske är det så..att det finns inom mig..
2007-05-19

  Daniela Linder
Du behöver väl inte försöka. du har det där inom dig ändå!
2007-05-19

  Nikolai Jungsin VIP
tycker du skapar kanonfint..
;)
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun