Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ser mig i dig. Vill undvara dig från all smärta trots att jag väl vet att det är livet. Håll i dig, brorsan, det kommer att storma.


Lillebror,

Du följde mig till bussen, endast för att samtala.
Vi borde göra det oftare.
Samtala alltså, bussar behöver vi inte gå till.





Fri vers av seratonin
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-19 00:37



Bookmark and Share


  aftermath
3 små lysande rader som sammanfattar
det mesta
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

seratonin