Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna trycker redan mot hornhinnan

Trodde det var slutdiktat om dig.
Tydligen inte.

Förstår inte hur det kunde komma sig
att du bestämde dig för att
skaka min värld
precis när jag sagt att
jag är påväg
bort.

En av mina fötter är redan på båten,
jag har packat min väska
och kastat loss.

Bestämt mig hade jag gjort. Punkt.

Sedan tog du min hand
(Varför förvarnade du mig inte?)

Allt är redan klart, jag måste åka.
(Bort från dig)
(Eller följer du med?(Hur skulle det gå?))

Ge mig alkohol och jag kommer börja gråta.




Fri vers av seratonin
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 01:04



Bookmark and Share


  Labra lege
Känner igen, hade också en som jag inte kunde sluta dikta om...
Jag var 19, jag var full och jag grät...
...men de går över.
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

seratonin