Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puss

Tänkte bara säga hur otroligt fin du är.
Att du stundvis blockerat alla andra tankar.
Hur jag analyserat dig, bara för att du verkar omöjlig att analysera.

Det ville jag säga.

Istället tryckte jag huvudet mot kudden och sade med låg ton:
-Jag är så blyg, inte annars, men när det gäller sånt här. Det jag vill säga är i alla fall.. Eh.. Ja.. Du.. Jag.. Eftersom jag ändå ska dra kan jag ju säga det.. Eh... Jo.. Jag tycker du är soft..

Du flinade retsamt.

(Jag vet, jag är en tönt. Men jag hoppas budskapet gick fram, trots att jag är en tönt. En tönt. Tönt.)




Fri vers av seratonin
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-19 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

seratonin