Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fort o fel

det gick

fort o fel

så kan det gå då

när det

går fort

och så blev det

fel

ta det lugnt

kerstin

ta det

mycket

lungt

 




Övriga genrer av minette
Läst 481 gånger
Publicerad 2007-05-19 13:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just det Kerstin! *L*
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette