Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som liten älskademin tumme det gör jag än idag utan den tappar jag greppet.


Tummen

Tummen

Att slå sig på tummen
Är en plåga
Att träna sig är att våga
En svullen tumme kan bli en vånda
Konsekvensen kan bli att den krånglar
Men bristen av denna kunskap
Kan bli rätt så trist.
Plågan är kvar ett tag för att pina,
Att man har en skavank som ej kommer så snart att försvinna
Ty tummen är nåt man ska vara rädd om så den inte kan försvinna
Den skänker en tröst, och stöd i våra svåra timmar,
Det är då man ska inse sina begränsningar och begrunda,
Ty tummen är personlig, och ska ej utsättas för att bli en vånda.




Fri vers av liljor,liljor
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-05-19 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hehe...en kul öppningsdikt!
Jag har tummen mitt i handen när det gäller en del saker
och tummen på rätt ställe när det gäller annat...*Fniss*
Och tummen i ögat ska du inte få...
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

liljor,liljor
liljor,liljor