Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsresa

 

 

Två själar

samma tanke

Fantastisk känsla

när vetskapen når

att vi i samma spår

går

 

Vi sammanflätas

med både kropp

och själ

Och i detta nu

då livet behandlar

oss väl

 

Låt oss följas åt

på resan

mot

Evigheten 




Fri vers av nettizen
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 18:05



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Tjusigt, allt...
2007-05-19

  issac.a.m
Såååå vackert..
2007-05-19

    ej medlem längre
I Amerika så ger brudparet varandra löften så alla hör. Den här passar underbart som ett löfte för resten av livet!
Vacker och ärlig!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen