Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
patetiskamänniska


Livet på gott och ont





det går inte balansera sådär stadigt igen
repet skär sig på himlens toppar
och jag kontrolleras av ett hjärta
som bara smyger baklänges

jag trodde aldrig jag skulle
sakna dig såhär

men här står jag ändå
övergiven av mitt
enda hopp

söker efter
nätter som aldrig
kommer igen

jag vet att
du längtar någon annanstans

men ändå
fortsätter jag
att intala mig lögner

bara för att allt




















går mycket
lättare så


















































Övriga genrer av sötsnö
Läst 681 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-19 18:43



Bookmark and Share


  virvel_storm
va massa banta fint du skriver O_O :D <3
2007-05-23

  Regular
Fin text som berör på djupet
2007-05-21

  vapendragare
du skriver som en gud , underbart. finns här för dig, always <3
2007-05-21

  poemthing
gud vad vacker =)
\"går mycket
lättare så\"
Väldigt fint skrivet!
2007-05-21

  isabel louise
ja allt känns mycket lättare då, men jag tror nog att du har ett omedvetet hopp som lurar där i mörkret som får dig att fortsätta söka. by the way jag gillar ditt sätt att skriva :)
2007-05-20

  Lars Granlöf
Sök de kommande nätterna som inte finnes ännu
2007-05-20

    Cammo
Du skriver bra. Jag gillade den. man levde liksom med.
2007-05-19

  sockerspöket
naken bekännelse när saknaden blir för stor.. stark och tydlig i sitt busdkap. Tycker om denna!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö