Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäker

 

 

Inte säker

på att du till fullo inser

Det under som sker

 

Att allt som du ger

Är det som skänker dig

det leende du ser

 

Inte heller säker

på att du till fullo förstår

Just hur bra jag mår

för att du i mitt hjärta slår

 

Inte säker

på att du någonsin

till fullo kommer att se

Vilket mirakel

du faktiskt e´

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-19 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Får han läsa hela din diktsamling som handlar om honom så vore han ju en idiot om han inte förstod!!!*S*
Det kanske är du själv som inte riktigt ha tagit in betydelsen av honom för dig..*ler lite retsamt*
Han inspirarer dig verkligen till mycket fina texter min vän!
Applåd!
2007-05-19

    adekvat
Förstår honom eller t.o.m. dig kanske.. vem än texten handlar om! Du lyckas verkligen förmdla ditt budskap. Bra skrivet.
2007-05-19

  Leif Furstedt
Instämmer med Fjärilen...
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen