Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recycling

Lagom sex inatt, en natt.
Nu är du tumlad o tömd. Du är använd o tvättad. Utsliten. Nu gäller det att återvinna så mycket som möjligt, bevara alla känslor som de var i just det ögonblicket. Att tillsluta locket, skruva åt perfekt.
Tumlad o tömd. Allt glas är för tjockt, allt för hållbart. Mat är nedbrytbar, and so am I. Gurka är bättre än päron o apelsin är bättre än selleri. Men vi, vi kommer alltid vara jämlika.
Tumlad o tömd. Musiken dundrar på o jag smälter. Dina armar håller mig o jag flyger helt still. Dina mungipor dras, och dras o vi har drag.
En spänning mellan oss som skulle kunna bestå, tumlad o tömd och glas är för svårsmällt. Dear Savior. Tumla o töm dig hos mig. Jag tar hand om allt osorterat avfall. Jag vill ha dig här, du får plats. I min soffa får du inte vara. Du bara kastar allt, slit o släng mig. Mina lockar i dina kan locka vem som helst. En magisk tanke då sopbilen dundrar högre än musiken och jag vaknar till när du säger att jag är så söt. Vem är du att säga sånt. Jag bryts ner, mitt skal försvinner. Nu ska alla vara glada.
Tumlad och tömd, på en badplats skulle vi vara. Det var fint igår, med lite vin o mera mjölk från Arla. Du tycker om jag, tycker inte om, men sen gick vi upp. Du stör mig inte. Du håller mig så lagom. Musiken tystnar men känslan ligger kvar, i luften, och det skulle aldrig falla mig in att ge upp. Jag hade väl något slags löfte till dig, om att inte falla sönder o hålla ihop.




Fri vers av Fröken Göteborg
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 21:03



Bookmark and Share


    Mr.painter
Bra bra
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Göteborg
Fröken Göteborg