Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flera timmars glädje

Det var fint, det var öl. Någon hade gäster. Det var skönt, det var skratt. Någon hade vänner.
Så iväg, rumla in, någon planka’ in och vakten bara log.
Sen en billig öl för kontanter. Så vinglade vi ihop och pratade om livet. Sedan var han bara där min kavaljer för kvällen. Det var bara så självklart. Det var vi. Så pratade vi och delade det som vi hållt hemligt. Ölen stod kvar och de stängde i baren. Så efterfest efter efterfest. Tillslut tog han mig i sitt knä. Jag var liksom självständigt trygg på något vis. Det var stol. Det var promenad. Det var i någons hörnsoffa, någon fick en vän. Sedan följdes fröken hem efter första lyckade timmarna i Skövde.




Fri vers av Fröken Göteborg
Läst 553 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-19 21:04



Bookmark and Share


  Junibarn
Haha, osch. Riktigt bra.
2008-10-06

    Sandrew
Gud så bra!
2008-07-21

    Mr.painter
Hehe liten rolig text tjoo
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Göteborg
Fröken Göteborg