Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattsvart rödvin

Jag är naiv och jag vill ha någon att älska, någon att dricka rödvin med. Ja, så är det faktiskt, jag vill inte vara ensam mer. Jag vet han jag litade på sist sa att han skulle vara själv, men nu har han någon som inte är jag. Igen och igen och igen, varför händer detta alltid lilla mig? Det är som om vinet är mitt blod och när det hälls ut i vasken, blir jag alldeles yr och min destruktiva längtan efter kärleken tar ny fart och jag blir själv och ledsen igen och jag kan inte prata med någon på riktigt. Jag vill ha någon, utöver min hund, som jag kan älska. Så där djupt och innerligt och som faktiskt vill ha lilla mig under täcket. Jag ska bli en rödvinspoet för en liten kväll i alla fall, sen får jag magont och blir oberoende och stark.




Fri vers av Fröken Göteborg
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-05-19 21:06



Bookmark and Share


    Mr.painter
Så fint
2007-05-19

  Queen_of_Rain
underbart avslut och bilderna du använder är bra. men \"lilla mig\" uuugh, ömkande ordval förstör tonen.. i övrigt bra
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Göteborg
Fröken Göteborg