Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det bränner hål

Det bränner hål
hål
hål i min filt
hål i mitt huvud

orden som du sa
rörelser, rörde vid mig
tankar som du sa
saker som jag undrade

du skullle inte lämna mig
skulle inte göra så
skulle vara snäll
bryt ditt jävla mönster

det bränner hål
hål
hål i min filt
hål i mitt huvud

jag vill att det ska brinna
vill samtidigt släcka elden
vad vill du ska hända?
vill du ses igen?

jag vet inte hur det är med andra
jag vet inte hur de känner
jag vet inte vad de gör
men jag vet att det bränner

det bränner hål
hål
hål i min filt
hål i mitt huvud

det bränner hål
hål
hål i min filt
hål i mitt huvud

jag tror jag känner för mycket
när det redan innan du börjat tänka
går in nåt inom mig och bränner
ett hål i mitt hjärta
hål i mitt sinne

du bränner hål




Fri vers av Fröken Göteborg
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 21:07



Bookmark and Share


    Mr.painter
Det bränner til bra bra
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Göteborg
Fröken Göteborg