Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha och inte ha...


...någon att säga adjö till

Om du vet en
som du kan säga adjö till
då är du inte ensam

Om du vet två
då kan du skriva till dem
och berätta hur du har det

Är det tre
då kan du ha avskedsparty

Vet du fyra
då kommer kanske någon
och hälsar på dit du flyttar

och vet du flera
då kanske du
skulle stanna kvar

Har du inte...




Fri vers av Dionysius
Läst 555 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius