Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan inte någon... ?

Jag längtar till den tid då någon förstår

förstår hur jag känner..
förstår hur jag mår..
förstår hur jag tänker
och förstår hur mitt liv går..

Jag längtar till den tid då någon hör mig...

hör mig när jag skriker..
hör mig när jag gråter..
hör mig när jag är tyst..
och Hör mig när jag förlåter..

Jag längtar till den tid då någon ser mig..

ser mig bland annat folk..
ser mig i skuggan..
ser mig i sina drömmar..
och ser mig även om jag inte är där..

Kan inte någon ...

höra de ljudlösa skriken?
se de osynliga slagen?
smaka de ogiftiga läpparna?

kan inte någon.. ? kan inte någon våga ?










Fri vers av Annejii
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 22:55



Bookmark and Share


  *Camilla*
Jag vågar
Och jag ser <3

JAG ÄLSKAR DIG!
Och fan i helgen SKA vi ses <33
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Annejii
Annejii