Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ääh.. Jag skriver bara ner tankarna. Ingenting speciellt.


Faller

När allting faller.
När allting blir fel.
När du inte längre vet vad du vill,
vart tar livet vägen?

Jag fångas.
Faller längre in i osämja.
Mörkret fångar mig.
Jag vill bara ut!

Allting jag gör blir fel.
Allting jag säger blir fel.
Allting som händer mig,
får mig att falla.

Jag önskar att du fanns där,
och fångade mig,
när slutet är nära.




Övriga genrer av ingen alls
Läst 587 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 23:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls