Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

four seasons är ett hotell, inte bara årstider.




det är höst igen och löven faller
sommarkänslor nu försvunna
likt en strand som slukas

och alla färgerna
alla lövens färger
de påminner mig om dina t-shirts

back to the future

får mig och tänka på en sång
du är min jordängel, baby

och vi var i varje stad och vi blev
four seasons’ stamkunder
vi stannade i vårt rum hela dagar

du höll mig varm under täcket
genom vinterns kyla
tills fåglarna kvittrade

och våren var här
den väckte liv i våra blodådror

och vi log
och jag sa

’ditt leende är som vårsolen’

och ditt leende blev större

sen föll sommaren över världen
och hela världen var lika grön
som dina varma ögon

men nu är hösten här igen
och täcker för dig med sina löv


i brunt, gult, orange









Fri vers av ms jessicaever
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-05-20 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever