Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammalt och nött

 

När ekot

från den sista

tåren ebbat

ut

 

Känner

att tiden nu

Har börjat nå

sitt slut

 

Dags att

framåt stövla

Och nya jaktmarker

erövra

 

Sorterar  ut

allt gammalt och nött

Det som varit är

sedan länge

dött

 

och numera

begravet 




Fri vers av nettizen
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh va härligt!
Nä, inte ska man släpa på gammal skit:
Kanon!
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen