Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-05-11 (den är äldre än så)


Till dig

Dina fingrar
De är knivar mot min hud
Som om jag fruktar för mitt liv
När du rör vid mig skälver jag
Dina ord
De sliter mig itu
Som om de inte var sagda av kärlek
Jag föds om och om igen i dig
För du dödar mig




Fri vers av Aleph Omega
Läst 531 gånger
Publicerad 2007-05-20 21:56



Bookmark and Share


    Agnieszka
Det är roligt att få läsa något av det du har skrivit. den här har en enkelhet som jag tycker om =)
2007-08-27

    Mymlan.
Skrämmande vacker.
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Aleph Omega
Aleph Omega