Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-06-30


Dina naglar

Det är du som existerar
Ingen annan
Det är du som gör ont
Ingen
Kan ta det nöjet ifrån dig
Kanske ska du aldrig sluta
Göra ont
I mig
Kanske ska dina naglar
Aldrig tappa sin skärpa
Dina tårar
De kanske aldrig skall sluta
Bränna min hud
I mig
Finner du alltid en blotta
Du
Kanske du alltid
Kommer att finnas
Kommer att skava
Klia
Kanske kommer jag
Alltid att njuta




Fri vers av Aleph Omega
Läst 593 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 22:02



Bookmark and Share


    Sigrinn
Vackert skrivet. Gillar upprepningen av \"kanske ska\", det ger en lite eftertänksam/vemodig/ödesmättad känsla åt dikten...
2007-07-05

  Sanchez VIP
den här en var \"fin\" plågsam dikt
ja, vissa saker kan man inte vara utan trots att de gör ont
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Aleph Omega
Aleph Omega