Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lättnad suck


fascinerande
fick jag för mig
patetisk
var även du
lätt att missta
misstog igen
överskattad version
lättnad suck
pirrig förvirring
krackelerad
av verkligheten
säker igen
upprepat faktum
du var inte
min bild av
vad du var
för mig




Fri vers av Flodhäst
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-05-21 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst