Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonkontakt

 

 

När ögon möts

och ler

i samförstånd

 

När inga ord

behövs

 

Då vet man

 

Man bara vet


Att man hittat

rätt väg att gå 




Fri vers av nettizen
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 06:27



Bookmark and Share


  Nanno
vilka vackra sanna ord..och en underbar bild..
2007-06-03

  Marreb
Jättevackert!
2007-05-21

  Lilla My* VIP
Vackra ord om ljuvliga ögonmöten**
Vacker bild!!
2007-05-21

  Ronny Berk
rättan väg är lätta att vandra... lätt att följa när ögonen visar vägen...
2007-05-21

  Leif Furstedt
Håller med, så är det ibland, vackert. ( pssst, kanske bara jag som undrar *L* hur många man är det? :)
2007-05-21

    ej medlem längre
vacker bild till vacker text!!:-))
2007-05-21

    sunnanvind
Vad vacker bild! Då vet man...såå sant! Inre övertygelse!
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen