Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en låt text som jag försöker förmedla insikten om att hur roligt saker o ting än är så rammlar man snart ner i gråzonen som man i dagligt tal kallar för vardagen. låten går att provlyssnalyssnar på låten gör du här: http://www.myspace.com/saltast på om m


Landat

Jag är insnöad i en studio här inatt
Försöker bara vara vaken
Jag är hungrig på mer men är allt för matt
Det är för mycket hissar upp o ner

Jag är vilsen i toner
Och har drunknat i skratt
Jag sänker mig i tankar
Pennan spelar mig ett spratt

Allt springer stan och trafiken
Konton rullar på en bankautomat
Ingen är väll längre nyfiken
Livet har landat i fyllda diken
Och kväver o medelbart

Man är trött efter tunga lass man dratt
En sommarkväll i periferi
Där man famlar efter mål som man har satt
För att dämpa hysteri

Alla letar efter sin skatt
Gräver så hårt det går
Visan går trögt genom tratt

Allt springer stan och trafiken
Konton rullar på en bankautomat
Ingen är väll längre nyfiken
Livet har landat i fyllda diken
Och kväver o medelbart



Verkligheten fick aldrig hinna ifatt
Minna skor genom kullerstenen.
McDonald’s där borde vi fått en rabatt
Vardagen tog oss till slut

Tiden går som hermeliner mot en katt
Takten den blir färdig och mogen
Minnen av vänner som varandra glatt
I en tid av oupptäckt mark

Allt springer stan och trafiken
Konton rullar på en bankautomat
Ingen är väll längre nyfiken
Livet har landat i fyllda diken
Och kväver o medelbart

Sen ska man vidare
för att fylla sin hatt
gonatt, ska bege mig
är nöjd, med dom
korten jag lagt

Allt springer stan och trafiken
Konton rullar på en bankautomat
Ingen är väll längre nyfiken
Livet har landat i fyllda diken
Och kväver o medelbart

Livet har landat i fyllda diken
Och kväver o medelbart




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-05-21 10:59



Bookmark and Share


  Patrik M/nsson
jag ändrar ibland ord och redigerar lite så texten ni hör i låten karnske är justerad,pling ,tjing
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson