Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor fyller varje enskild del

Tankarna snurra

hjärtat bankar

frågor dyker upp i mitt inre.

 

man svävar på moln

känslor fyller

varje enskild del

av mig

och det enda

jag gör

är tänker

på dig.

 

själen börjar äntligen

hitta vägen till lycka igen.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 748 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 15:00



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
wow..
2007-05-22

  Ronny Berk
svävar på ord i tankar och ordbrukeri... fångar du till egen texts välnad... söker och finner... finsaker... ja...
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson