Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt allt . . .

Min drömm blev sann , som jag aldrig trodde den skulle bli.
Jag fick den jag värkligen älskar , du e mitt allt och betyder otroligt mkt för mej det går inte allt beskriva med ord hur mkt jag tkr om dej hjärtat .
Hoppar du , då hoppar jag !
Kan inte tänka mej den dagen du gör slut :( för den dagen kommer aldrig komma i mitt liv. Släpper du mej , dör jag !
Jag älskar dej mest David Gunnarsson .. <3
Hoppas du förstår de ..


PS: Teo kommer sakna dej så JÄVLA mkt när du ska till Cypern i 4 månader.
Peace Brucch .. Står alltid på din sida !!




Övriga genrer av Kaxig
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-05-21 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaxig
Kaxig