Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är sjuk och jag hatar det.


När alla andra har gått hem för att sova, då ska vi stanna kvar för att dansa och pussa på varann




Jag är på
poesihumör men kan
inte tänka, vad
ska jag göra då ?
ja, för
hur fan gör man då ?



Och jag är
sjuk, för huvudet
dunkar och näsan
rinner
och
halsen kliar, de gör
ont, jag kan inte
svälja !




För många kyssar
från han som
redan
var sjuk, men jag
får väl helt enkelt
lida, får
skylla mig själv, jag får ta
ansvar för vad
jag har gjort
och sedan
ta konsekvenserna
av mina
handlingar




Han gjorde mig
sjuk, jag
kunde ha sagt
nej, men jag ville ju
få uppleva det dära
underbara, ville ju bara
få njuta lite,
lite till




Men nu
dunkar det
i mitt huvud och
snurrar gör
det också
det är
hans fel att jag
mår såhär, eller
egentligen nog mitt
eget, fast jag
ångrar faktiskt
ingenting




För allt som
hände gjorde
allt bara bättre
eller först sämre men
sen mycket bättre





Och jag vet
att du
tycker om
mig, fastän jag
är sjuk
och
du vill
fortsätta
pussa på mig
fastän jag är
omringad av
baciller och jag
pussar gärna
på dig med






Fri vers av KallaMigVacker
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-05-21 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker