Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet

 

 

När längtan tär

och väntan känns lång

Otålig som man är

 

Åh, vad jag avskyr att vänta!

 

Så därför har jag bestämt

att jag ska sluta fråga

 

Då slipper jag bli besviken

och kan istället hålla liv

i hoppets låga

 

~Förhoppningsvis~ 




Fri vers av nettizen
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-05-21 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är man viss om att det man väntar på kommer, behöver man inte fråga! Klokt val! Och fin fin dikt!
2007-05-21

  Ronny Berk
väntetider är tider som kommer allt närmre tidens fullbordan... saknaden är dess arvedel...
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen