Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att ge är att få


omtanke

egetligen gör man så mycket för att
göra saker man ska göra
-för man förväntas göra det
kanske för att man vill, ibland inte
Men för andras skull kan man göra det
just för att dom vill, och man vill
inte själv men att dom ska vilja




Övriga genrer av ettjag
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag