Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nydaning

 

 

I nattens dunkla sken

överraskande

flinka ben

Bråttom hinna hem

till tryggheten

 

I nattens tysta rum

Planerande

under den tid då staden

är stum

 

I nattens sista timma

skyndar ivrigt genom landets

höst-dimma

 

Bort mot änglamålet

i livets omlottsbana

Föränderliga skepnader

Största omsvepet sker

vid bytet av fana

 

Då den nya timman slår 




Fri vers av nettizen
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-05-21 22:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
hoppas du är där då
välkomnandes livet
i famntag på famntag

texten din får
tre hjärtliga hjärtslag
2007-05-21

  aftermath
vilken härlig gryning...
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen