Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack, men nu tar jag över...


Vila dina trötta händer


Du!

Du som ständigt
går strax efter mig
och plockar upp
spillrorna jag fäller.

Du!

Du som ständigt
blöder för att du
skär dig på mina
sylvassa kanter.

Du!

Du som ständigt
arbetar dig svettig
och trött med att
klistra ihop mig igen.

Har inte jag
sagt åt Dig?

Du måste låta mig
plocka upp mina egna
spillror - så att jag
någon gång lär mig





att laga mig själv.




Fri vers av b.c.
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-03-11 20:10



Bookmark and Share


  Connie
Fruktansvärd bra!
2013-11-28

  Markattan
Tänkvärt och bra om att man någongång måste lära sig av sina misstag och röja upp och ta hand om sig själv. Titeln, dessutom, är så målande och bra på detta ditt alster.
2005-05-06

  Anna-Lena O
Denna text säger mer än tusen ord.
Bra!
2005-03-11
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.