Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utlånad

 

 

Jag har lånat ut mitt hjärta

till en som inte vill ha det

till en som en kort tid

ville hjälpa mig att hålla ihop det

så att det inte föll isär

men mitt hjärta blev kvar

för det längtar efter händer

varma händer som håller

håller om

håller ihop

 

Jag har lånat ut mitt hjärta

och jag orkar inte ta det tillbaka

det gör mera ont att veta

att de hållande händerna är borta

än att ta tillbaka hjärtat

till evig väntan

på befrielse

 

Jag har lånat ut mitt hjärta

till en som inte får ta emot det

till en som inte vill

men hjärtat längtar tillbaka till ögonblicket

då det fick liv igen

då det började slå

då det laddades

av ögon som ser




Fri vers av Jojo
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-22 11:14



Bookmark and Share


  Moa Martinsson
Bitar ur den här texten är rent geniala...så känsloladdade. Exempelvis detta stycke

\"Jag har lånat ut mitt hjärta

och jag orkar inte ta det tillbaka\"
2007-05-25

  Rosmarin
Du skriver så bra! Och så gripande. Applåd!
2007-05-22

  Sofie Viktoria
Jag gillar dikten och känslan som den ger mig.
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo