Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värld

 

hela min värld får plats i mellan dina armar
jag behöver inte söka efter liv någon annan stans
det räcker med att du finns
precis som min mamma en gång fanns

så håll mig hårdare
tryck mig så tätt intill
smek mig över håret
det finns inget jag heldre vill




Fri vers av Elie
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 12:17



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
det är väldigt fint att känna så
men det kan vara farligt att överlämna sig så förbehållslöst till någons armar, men om man är romatisk så är man romantisk, så är det bara :)
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Elie