Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelbana



Tiden går fort

Ibland åker den tunnelbana

Baklänges

genom mörka tunnlar

och glider smärtsamt förbi

En hållplats

som inte finns på kartan




Fri vers av Demonia
Läst 651 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 19:41



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ah, bra. den håller ända till slutstation.
gillar just slutet också skall sägas.
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Demonia