Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

61




Skriket



 


Mellan hennes skulderblad
hade en knuten tystnad
formerats runt ett skrik


den sträckte sig rakt
genom bröstbenet


och lämnade henne
som en skränande mås


 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 620 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2007-05-23 08:05



Bookmark and Share


  Joanskij
och efterlämnade sig en öronbedövande tystnad... du är minst sagt begåvad!
2007-05-27

    rainbow
kan bara instämma i det som redan sagts.. den här är så gripande! ditt språk.. jag älskar hur du får med så otroligt mycket på bara några rader. och \"en knuten tystnad\" runt ett skrik, är bara en helt perfekt beskrivning..
tack för läsningen och grattis till stjärnan!
/m
2007-05-25

  Bjarne Nordbö
Fullkomkigt formidabel.
2007-05-25

  Linda Odelmar
mycket bra beskrivet....gillas!!
2007-05-25

  Eline.P
Här målar du ångesten i ord - så väl att det känns långt in i även trygga själar.
2007-05-24

  Ola Rydberg
Oj otroligt stark poesi
2007-05-24

  stella
Gastkramande skrivet!
2007-05-24

  carl-alexander
snygg, gillar sista delen med måsen. grattis till red...val
2007-05-24

  Lena Renman
Starkt och målande
Lena
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth