Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillebror,lillebror ..tack för att du finns!


Härliga lillebror
lång och stark har du blivit
vågar ej längre brottas med dig
myndig snart också

Som liten önskade jag
en syster
men det blev en bror
lika glad är jag för det

Älskar dig brorsan
lyser upp min värld
bara genom att finnas till








Övriga genrer av Havsjungfrun
Läst 499 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-23 00:10



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Tack min vän för denna!..detta är ord jag borde ha sagt, när min lille bror levde
2007-06-09

  Kaluha
jättefin!
2007-06-01

  Henrik Nilsson
Fina ord du skriver. Fint att ni har varandra!
2007-05-26

  Daniela Linder
DEt är underbart att älska någon så mycket. the greatest gift.
2007-05-24

    ej medlem längre
Härligt med syskonkärlek!
2007-05-24

  Anna Nickolausson
härlig känsla äkta och med tanke på att jag har 5 bröder och ingen syster kan jag bara säga jag håller med
kram
2007-05-23

    Anonym Ängel
Va glad man blir när man läser detta riktig syskonkärlek (:
2007-05-23

    Maria Malm
Så fint om syskonkärlek.
2007-05-23

    sunnanvind
Härligt till din bror! *glad*
2007-05-23

  devilsangel
Fina rader till din bror! Underbart att läsa om så stark kärlek syskon emellan, då blir man glad :)
2007-05-23

  devilsangel
Fina rader till din bror! Underbart att läsa om så stark kärlek syskon emellan, då blir man glad :)
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun