Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om du ändå var här...


duniga fjäderlätta mål

rosaskimrande duniga fjäderlätta

flyktiga svävande drömmar

tanken för vidare sin lätta arom

lukten av dig lyfter mig



ord som ej är ord

en förnimmelse av varm omtanke

välvda bågar i rusande extas

din hud mot min



tystnad enkel en lätt tomhet

fylld av ett obeskrivligt innehåll

rosaskimrande duniga fjäderlätta

flyktigt svävande drömmars mål




Fri vers av apokryf
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-05-23 16:32



Bookmark and Share


  månica
den är så vacker och stark trots sin skörhet.
så luftig men ändå med tyngd.
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

apokryf
apokryf