Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du brukar glömma saker hos mig, vi pratar aldrig om det.

Du tappade något
senast du var här

Nu står det en grek
i mitt vardagsrum

jag vet inte vem han är.




Fri vers av fröken bäckström
Läst 813 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-05-24 00:24



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
*skrattar till hjärtligt* Härligt skön skrivelse. Men när det händer så kan du ju lika gärna göra nytta av denna grek klampar in. Sätt en dammvippa i handen på\'n eller gör slag i Moa\'s förslag - in i köket med han. Mat är aldrig fel.
2007-07-30

  Zara VIP
ASBRA! *serpentindansen!*
2007-07-21

  André Esbjörnson
underbar
2007-07-17

    bedragare
GOH! det här var det bästa jag läst idag!
2007-07-05

  Violet Blue
Åh! Vilken härlig text.

Nu blev jag glad!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

fröken bäckström
fröken bäckström