Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att du aldrig lyssnar

Vänta bara
en dag kommer rättvisan att segra
Då kan du stå där med lång näsa och ånger

Jag ska sitta där uppe på ett moln
och skrattande utbrista:
\"Vad var det jag sa!\"




Fri vers av Ikna
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-05-24 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna