Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mobbing

hemskt

med mobbing

 

 

tänk att vuxna människor

pysslar med sånt

 

 

och att många andra tittar

utan att göra något

 

 

nästan ännu värre

 

vad tycker ni?




Övriga genrer av minette
Läst 538 gånger
Publicerad 2007-05-24 11:25



Bookmark and Share


    lillapoeten
jo, absolut, jag vet.
2008-04-03

  liljor,liljor
ja det är hemskt,
men varför går mäniskor med i sånt
lågt och dåligt
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette