Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passerar åkern full med blommor en morgon på väg till jobbet, vill stanna och springa genom den, glömma den nalkande arbetsdagen...


Morgondröm

jag vill plocka hela
min famn full med rosor

känna bladen från
fyrklövern kittla mina ben

morgonbrisen vända
runt i mitt nattlinne

låta den svala marken under
gräs och tuva omsluta mina fötter

jag vill plocka hela
min famn full med rosor

trycka ner näsan
i den och känna doft av sol

jag vill plocka hela
min famn full med rosor

tänker jag när
jag passerar åkern med bilen

jag vill plocka hela
min famn full med gult lysande maskrosor...




Fri vers av apokryf
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-05-24 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

apokryf
apokryf