Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vedergällning


Du vet att jag aldrig ser dig
Inte de blå ögonen
Och den intensiva blicken

Du berör inte
Ser inte bakom betongen
Anar inte verkligheten

Det flyger inga svalor för din skull
Uppkommer inga oväder
Bara vakuumet därefter

Det är som heroin
Det förstör mig
Fräter i venerna
Tar kontroll över tanken

Med de blå ögonen
Och ett begär
Som skövlar liv för liv




Fri vers av Sländan
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-24 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert, man blir trollbunden, tack för läsningen
2007-06-08

  [ShadowWalker]
kärleken är långt ifrån alltid vacker, men dina texter är det absolut!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan