Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ekon




fläta in dina dofter
i mitt hår

hör mina läppar viska
de ord
som aldrig lämnar en kropp

göm mina händer
i dina
fånga den morgonrodnad
du planterade igår

strö dina ögon
över mina armar
blås din längtan
under min haka

belägra min ryggrad
med dina kyssar

tala med mina axlar
och se hur de svarar


hör att de svarar


jag älskar dig






Fri vers av frostyran
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-24 20:40



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Så vackert, sinnligt, sensuellt, kärleksfullt och sexuellt. Må din älskade höra ditt vackra rop.
2007-05-26

  Carlita
mycket vacker och ödmjukt om kärleken, så mjuka dina ord är här
2007-05-24

  Sanchez
mycket fin och målande kärleksdikt
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran