Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland gungar marken

 

Ibland gungar marken

 

så där plötsligt

under mina fötter

 

Jag tar ett steg åt sidan

som för att hålla balansen

och inte falla

 

Efteråt inser jag

det är inte marken

som gungar

 

det är mitt inre

 

Och nog faller jag




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 618 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-24 21:37



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Strålande. Fick mig att minnas filmen The English patient, där han säger \"swoon ...I will catch you\". Härligt hur du lever i känslorna. Livet fångar dig.
2007-07-11

  Lilla My* VIP
Fint o rakt på skrivet om det där svåra när marken gungar!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala