Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kylskåp och magneter

 

Som magneter var vi

 

 

magneter mot ett kylskåp

 

Vi drogs mot varandra

som om vi levt törstiga alltid

och äntligen funnit vatten

 

Är det det som kallas passion?

 

Vi fick egentligen inte

och kanske var det det

som var hettan

 

Kanske var det det

som drev oss galna

och gav liv

till våra djuriska blickar

 

Vi försöker nu också

du mer än jag

men det är inte detsamma

 

och jag har letat efter magneterna

för nu verkar bara kylskåpet vara kvar

 

Kom!

 

jag fryser

 




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 563 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-24 21:45



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Oj, det här låter inte helt bra.. en svacka? Annars tycker jag texten var fenomenal.. annorlund jämförelse.. klem
2007-05-25

  Lilla My* VIP
*Applåd*En snygg liknelse!
Magneter o kylskåp lätt att ta till sig.
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala