Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krackelera


Kan du mig sluta terrorisera?
less på din shit,
din blick,
stick!

Kan du på mig sluta blänga?
less på din odör,
Det du gör,
stör!

Kan du snälla sluta fantisera?
less på din min,
ditt flin
Småglin!

Sluta över ditt låtsasliv stoltsera,
från och med nu ska jag dig krackelera.
Din inbillningssjuka obducera,
all din fantasi bombardera.

Sedan ska jag spatsera, glädjas åt livet
och triumfera!









Övriga genrer av Ti-elina
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-05-25 16:13



Bookmark and Share


    Sara Anteskog
Kraftfull, intilligent text. Tänk vilken kraft penna och papper utgör.
2007-07-06

    JJ VIP
Hämnd på papper! Skönt att skriva av sig....gillar aggresiva dikter med slagkraft= din! Mvh. JJ.
2007-05-25

  AndersN
Bra första 3 verser, riktigt deklamtionskakafoni, med stil.
Det känns nästan som en mjuk övergång till fyran och den slutliga lyckan i femman.
Svårt dock att veta om det är elakt eller roligt. Krackelera någon och sen triumfera det :)
Roligt och skönt uttryckt.
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina